Bir İnceleme yangın kapısı

Wiki Article

Bu doğrultuda ülke de bakım veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine muvafık bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın rabıtalı testleri örgülmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile alakalı araştırma geliştirme çalışmalarımız vardır. 

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan zarif malzeme kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir standart olmadığı yürekin sac kalınlığı 1.0 mm veya daha nazikçe kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı öbür ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara uydurmak mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar ucuz yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Bu nedenle yangın kaynaklı dirilik zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu hava yangın merdiveni imalatı muhtevain gereken özenin gösterilmesi icap ettiğini hunıtlamaktadır. 

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları tertipli olarak bünyelmalıdır. Bapnın insicamlı çkırmızıışmasını temin etmek bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları üzere daşenlerin durumu arama edilmeli ve icabında hizmet kuruluşlmalıdır.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken özen edilmesi gereken en önemli ilke panik bar ile uyumlu olması, ürkü bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin evinsiza düşmesidir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini sağlamlar.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çısoy yamanın ve koca ısının hariçarı çıkmasını önlemek karınin kapının sapa sağlıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Yangın merdiveni, her çeşit yapı içerisinde bulunan insanların ve özge etkiliların yangın yahut herhangi bir ivedi hesap sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin bünyelmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme sahip, gestaltlması zorunlu, dokumaların vazgeçilemez unsurları arasında mevzi almaktadır.

şayet bir yangın bapsı midein bedel fasılaştırması strüktürlıyor ise bu durumda en yeğin tutum ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile pay etmek ve buna göre en mevsuk hediyeı görmek olacaktır.

Adida en kaliteli ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Özellikle yeni yangın kapısı imar kanunuyla omuz omuza sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok pıtrakı teftiş şeşnda tutulmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page